Fjord tvålfat Ø 11 cm


Tvålbrickan ingår i badrumsserien Fjord, designad av den italienska designduon, Daniel Debiasi & Federico Sandri. Det mest slående med Fjord är dess harmoniska, mjuka former, som kommer att ge en enkel, organisk, stilfull touch till alla badrum eller kök. Den svängda formen på tvålbrickan har samma mjuka, harmoniska kvalitet och uttryck som övriga föremål i raden. Fjord-sortimentet består av:består av en tvålpump, en tandborstmugg, en tvålkopp och en bricka. Du kan använda tvålbrickan för sig själv - till exempel för smycken - eller kombinera den med de andra föremålen i Fjord-linjen.
Se produktinformation

Pris 200,00 kr

Antal


Prisspecifikation
Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Material Stengods
Designer Debiasi & Sandri
Serie Nordic
Skötselråd Tål diskmaskin.
Mått (BxHxD) 2x11x11 cm
Vikt 166 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om
produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.