Luna brödkorg


Med utgångspunkt från Steltons designtradition har formgivarna bakom den nya Luna-serien utforskat dynamiken som uppstår när man kombinerar taktila och hårda material. Detta har resulterat i en stilren och karaktärsfull design.
De distinkta utskärningarna i den yttre delen av brödfatet skapar ett stramt rytmiskt förlopp, vilket ger en intressant dynamik mellan den släta metallen och brödfatets inre del av mjuk vävd bomull. Metallfatet är rundat i botten vilket ger det ett inbjudande och modernt utseende. Färgerna är i ljusa nordiska toner som passar till många sammanhang och inredningsstilar.
Brödfatet Luna är perfekt att servera bröd i och korgens två delar kan även användas separat, som brödkorg och fruktfat.
Se produktinformation

Pris 544,00 kr

Antal


Prisspecifikation
Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Material Rostfritt stål;Bomull
Designer Halskov & Dalsgaard
Serie Explore
Skötselråd Ytan tvättas i varmt vatten med diskmedel. Torkas grundligt med mjuk trasa. Brödpåse tål tvättmaskin, max 30 °C. Tål inte torktumlare.
Mått (BxHxD) 7x21.5x21.5 cm
Vikt 641 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om
produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.