FOODIE smoothieblender 0.5 l.


Med smoothiemixern Foodie får man en användarvänlig och stilren hjälp i köket som är perfekt för att öka intaget av frukt och grönt i en stressig vardag. Man blandar sina favoritingredienser till en len och uppfriskande smoothie på några få sekunder. smoothie behållaren är framställd i plasttypen tritan som har den speciella egenskapen att den inte drar åt sig lukt, samt är BPA- och ftalatfri. Mixa alltid frukt eller grönsaker tillsammans med vätska.
Se produktinformation

Färger

Pris 560,00 kr

Antal


Prisspecifikation
RIG-TIG (VERKLIGEN på danska) är ett prisbelönt danskt varumärke med fokus på köks-relaterade produkter. Produkterna håller en fin balans mellan estetik och funktion. RIG-TIG är en del av designhuset Stelton och man samarbetar med välkända skandinaviska formgivare som Jens Fager, Halskov & Dalsgaard Design, Cecile Manz mfl.


Visa samtliga produkter från RIG-TIG
Material ABS-plast;TritanTM;Rostfritt stål
Designer UNIT 10
Serie ELECTRICAL APPLIANCES
Skötselråd Skyll flasken, lokk og bladenheten etter bruk i varmt vann og litt oppvaskmiddel. Flasken, bladenheten og lokket kan vaskes i oppvaskmaskin. Når du skal rengjøre motorenheten, bruker du en fuktig klut og tørker forsiktig av. Senk aldri motorenheten ned i vann eller noen annen væske.
Mått (BxHxD) 29.5x10.3x10.3 cm
Vikt 765 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om
produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.