Hoop salladsbestick


De nya stilrena salladsbesticken i serien Hoop är tillverkade i karboniserat askträ. Karbonisering är en teknik där träets yta "bränns" så att de mörka tonerna i träet framträder. Metoden innebär att träets djupa glöd kan framkallas helt naturligt utan att använda bets eller andra kemikalier.
Se produktinformation

Pris 400,00 kr

Antal


Prisspecifikation
Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Material Träslag ask
Designer UNIT 10
Serie Nordic
Skötselråd Smörjes med vegetabilisk smakneutral olja en gång i månaden för att optimera hållbarheten. Allmän rengörning med varmt eller hett vatten och använd endast diskmedel då och då. Tål inte diskmaskin eller blötläggning.
Mått (BxHxD) 1.2x6.5x30 cm
Vikt 25 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om
produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.