Embrace brödkorg Ø 23 cm


Brödkorgen från den populära Embrace-serien er med en brödpåse i populära färger. Brödkorgens praktiska brödpåse ser till att smulorna stannar kvar i korgen i stället för att hamna på bordet. Brödkorgen är gjord i rostfritt stål med de klassiska organiska former som känns igen från hela Embrace-serien och bidrar med elegans på alla bord. Brödkorgen kan också användas till frukt och grönsaker vars färger utgör fina kontraster mot stålet.
Se produktinformation

Färger

Pris 800,00 kr

Antal


Prisspecifikation
Stelton är ett dansk designhus som grundades 1960 och är ett välkänt varumärke inom dansk design. 1964 inledde Stelton ett samarbete med Arne Jacobsen, Danmarks ledande arkitekt och designer, vilket resulterade i den klassiska och ikoniska serien cylinda-line.
Stelton har genom åren samarbetat med många framstående designers och lanserat flertalet produkter som blivit klassiska i de skandinaviska hemmen, t.ex. termoskannan EM77 designad av Erik Magnussen samt Stockholm-kollektionen designad av Bernadotte & Kylberg.


Visa samtliga produkter från Stelton
Material Rostfritt stål;Bomull
Designer Halskov & Dalsgaard
Serie Explore
Skötselråd Ytan tvättas i varmt vatten med diskmedel. Torkas grundligt med mjuk trasa. Brödpåse tål tvättmaskin, max 30 °C. Tål inte torktumlare.
Mått (BxHxD) 7x23x23 cm
Vikt 520 g
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om
produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.