ProudClassic


ProudClassic från BeyondFit, den enda blusen som inte glipar mellan knapparna vid bysten. Det är en easycarebehandlad businessblus för alla kvinnor och den ger plats för former när det behövs. Blusen ger en känsla av exklusivitet som förhöjer ditt helhetsintryck. Denna blus kan både bäras formellt till en kostym eller i mer informella situationer. Skjortan är väl tilltagen i midja och stuss men är konstruerad på ett sätt som gör det enkelt att ta in om det önskas.

De vita och svarta blusarna är sydda i ett lättskött tyg med hög kvalitet, 63% bomull, 34% polyester och 3% elastan för en behaglig stretch. Tyget i blusarna är certifierat med OEKO TEX standard 100, är easy care behandlat och kan tvättas i 60°C. De ljusblå blusarna är även de sydda i ett lättskött tyg med hög kvalitet men i 100% bomull. Även detta tyg är certifierat med OEKO TEX standard 100, är easy care behandlat men ska tvättas i 40°C.

Blusar från BeyondFit är skapade på ett innovativt sätt för optimal passform och finns i storlekarna 34-52 och i olika byststorlekar, medelstor och stor byst. I dagsläget finns ProudClassic i tre färger, svart, vit och ljusblå. Läs mer om BeyondFit på www.beyondfit.se
Se produktinformation

Färger

Prisinformation

Antal 1
Pris/st 990,00

Antal


Prisspecifikation
BeyondFit ger möjligheten att acceptera att vi ser olika ut och känna oss bekväma och trygga i det.
Kvinnor har för länge sedan klivit ut och tagit plats i rampljuset. De ska då ha friheten att välja kläder de känner sig trygga och bekväma i och som är anpassade efter deras kroppar så att de vågar sträcka på sig och utstråla den säkerhet och profession de förtjänar!
BeyondFit strävar alltid efter hållbarhet från olika synvinklar och kläderna tillverkas i Europa i fabriker som följer lagar och avtal. Att plagget är konstruerat på ett sätt som gör att det inte slits så hårt, tyget är OEKO TEX standard 100, det kan tvättas i 60 grader så att det är lättare att få bort fläckar är olika sätt att tänka hållbart.


Visa samtliga produkter från BeyondFit
Material 63% bomull, 34% polyester och 3% elastan
Prisinformation Alla priser är SEK exkl. moms.
Stl 34 - Byst D-F 8
Stl 34 - Byst G-I 10
Stl 36 - Byst D-F 10
Stl 36 - Byst G-I 14
Stl 38 - Byst D-F 5
Stl 38 - Byst G-I 14
Stl 40 - Byst D-F 7
Stl 40 - Byst G-I 14
Stl 42 - Byst D-F 4
Stl 42 - Byst G-I 8
Stl 44 - Byst D-F 6
Stl 44 - Byst G-I 9
Stl 46 - Byst D-F 6
Stl 46 - Byst G-I 8
Stl 48 - Byst D-F 2
Stl 48 - Byst G-I 5
Stl 50 - Byst D-F 3
Stl 50 - Byst G-I 4
Stl 52 - Byst D-F 3
Stl 52 - Byst G-I 5

Ställ en fråga

Här kan du snabbt ställa en fråga om
produkten.
Vi återkommer med svar så snabbt vi kan.